Американският комедиен сериал „Теория за големия взрив“ ще излъчи последния

...
Американският комедиен сериал „Теория за големия взрив“ ще излъчи последния
Коментари Харесай

Сбогом, Шелдън! След 12 години на екран приключва легендарен сериал

Американският комедиен сериал „ Теория за огромния гърмеж “ ще излъчи последния си епизод през 2019 година, с което ще се постави завършек на един от най-дълго задържалите се на телевизионния екран ситкоми. Последният – 12-и сезон, ще стартира да се излъчва на 24 септември и се чака да завърши през май 2019 година, оповестява Би Би Си.

След шестия сезон комедията за задръстените млади учени и тяхната атрактивна съседка русокоска притегля по над 18 млн. фенове с всяка минала година. В 11-и сезон тя има приблизително по 18,6 млн. фенове на епизод – повече от всяко друго тв шоу в Съединени американски щати.

Продуцентите и телевизия Си Би Ес обявиха в общо изявление, че ще бъдет „ признателни вечно “ на феновете си.

„ Ние, дружно с актьорите, сценаристите и екипа, оценяваме извънредно доста триумфа на сериала и имаме за цел да създадем финален епизод и завършек на сезона, който ще докара „ Теория за огромния гърмеж “ до героичен свършек “, се споделя в известието.

Сериалът има 7 награди „ Еми “ от 46 номинации, в това число за водеща роля на Джим Парсънс, който играе неповторимия облик на Шелдън Купър. Той стана толкоз обичан от публиката, че поради него пуснаха спиноф сериал „ Младият Шелдън “.

Останалите звезди в шоуто са Джони Галеки, Саймън Хелбърг, Кунал Наяр и Кейли Куоко. През 2016 година стана ясно, че всеки от тях получава по към 1 млн. $ за епизод.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР