След като бе покосен от гаден вирус, Константин го закъса

...
След като бе покосен от гаден вирус, Константин го закъса
Коментари Харесай

Константин остана без глас

След като бе покосен от гнусен вирус, Константин го закъса съществено със здравето. В резултат на въпросния вирус той изгубил гласа си и му се наложило да анулира всички участия, до момента в който се възвърне. Това разкри самият той тези дни, извинявайки се на почитателите си.

 

Коцето показва, че по принцип е „ като куче “, само че когато гласът го няма, няма по какъв начин да стане. Той показва вяра, че в най-скоро време ще успее да се оправи с вируса и още веднъж ще имат опция да се забавляват с почитателите му.

Коцето отбелязва, че към момента не е в кондиция и е на антибиотици венозно. Обещава обаче да се реваншира на почитателите му, които очаквали да го видят на оповестените по-рано участия.

Преди към 4 години артистът още веднъж тормози почитателите си, откакто влезе по неотложност в болница и бе опериран от пъпна херния, а възобновяване му лиши към месец. Освен това има зад тила си и две интервенции на гласните струни, като втората била по-тежка. Той даже дефинира цялостната анестезия като „ най-ужасното нещо “. Когато се събудил, лекарите го карали да диша, само че дробовете му били цялостни с някаква течност и се давил. В този миг си помислил, че умира.

 

Преди 2 години още веднъж му се наложи да анулира участия поради проблеми с гласа. Лекарят, който следи положението му, споделил, че в случай че продължи да пее по кръчмите, ще се наложи и трета интервенция, по тази причина артистът взе незабавни ограничения и анулира изявите си. Той спазваше строга хигиена на гласа, включваща безмълвие и инхалации. Известно време даже контактуваше с околните си посредством известия. За благополучие ограниченията, които взе, дадоха резултат и той се размина с нова интервенция към този момент.

 

Макар да му се носи славата на огромен купонджия, Константин твърди, че постоянно се е отнасял с голяма отговорност към здравето му. Нищо, че се хвали с изпития алкохол по участия от началото на кариерата и реди стряскащи калкулации в литри, той постоянно си прави проучвания, с цел да е спокоен, че всички индикатори са в норма. И както самият той е споделял с голяма доза удивление – в действителност е по този начин. Затова почитателите му, са сигурни, че ще успее бързо да се пребори с вируса и ще възобнови изявите си.

 

Колегите му обаче са съществено загрижени за него предвид на това, че не стопира да пие и да шмърка, все едно е на 25 години, а възрастта му към този момент напредва сериозна – на 46 е, и възобновяване е по-трудно. Всички те са безапелационни, че му е време да се кротне.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР