Американският журналист Тъкър Карлсън заяви, че бившият министър-председател на Обединеното

...
Американският журналист Тъкър Карлсън заяви, че бившият министър-председател на Обединеното
Коментари Харесай

Борис Джонсън иска 1 милион долара за интервю: Тъкър Карлсън

Американският публицист Тъкър Карлсън съобщи, че някогашният министър-председател на Обединеното кралство Борис Джонсън би се съгласил на изявление единствено в случай че получи хонорар от 1 милион $. Той направи това изказване след изявлението му с съветския президент Владимир Путин.

В диалог с създателя на Blaze TV Глен Бек в изявление, излъчено във вторник, Карлсън опълчи опита си да интервюира Путин на опитите да седне на масата с Джонсън, който жигосах някогашния водещ от Fox като " инструмент на Кремъл " след дългата полемика на Карлсън с съветския президент по-рано този месец.

" И по този начин, аз съм в Москва, очаквам да направя това изявление, разбра се, че го вършим, и незабавно бях наказан от човек на име Борис Джонсън ", сподели той. " Така че пуснах молба за изявление с [Джонсън], тъй като той непрекъснато ме осъжда ".

С вярата, че Джонсън ще " изясни позицията си във връзка с Украйна ", Карлсън споделя, че скоро се е отзовал от екипа на Джонсън, който разкрил, че някогашният министър-председател ще се съгласи на изявлението - само че единствено при едно изискване.

" Накрая един консултант се върна при мен и сподели: " Той ще приказва с вас, само че това ще ви коства един милион $ ". Той желае един милион в щатски долари, злато или биткойн - това се случи едвам през вчерашния ден или преди два дни! " - продължи той.

Карлсон продължи да отбелязва, че преди малко е завършил изявлението си с Путин, който " не ми е изискал милион $ ".

" Значи ми казвате, че Борис Джонсън е доста по-неморален, доста по-нисък от Владимир Путин? Така че цялото това нещо е една чудовищна машинация ", добави Карлсън.

Джонсън беше мощно сериозен към двучасовата среща на Карлсън с Путин, като скоро след излъчването на изявлението написа язвителна публикация за Daily Mail.
 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР