Американският журналист Тъкър Карлсън смята, че САЩ ще ги сполети

...
Американският журналист Тъкър Карлсън смята, че САЩ ще ги сполети
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън: САЩ ще ги сполети съдбата на Римската империя

Американският публицист Тъкър Карлсън счита, че Съединени американски щати ще ги сполети ориста на Римската империя. Той изрази това мнение в понеделник, до момента в който интервюира някогашния консултант на министъра на защитата в администрацията на Доналд Тръмп, пенсионирания полковник Дъглас Макгрегър.

Полковникът в оставка съобщи, че администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън явно желае да унищожи страната с имиграционната си политика.  " Спомних си този прочут израз от [войната във] Виетнам. За да спасим селото, трябваше да го унищожим. Имам усещането, че Вашингтон има тъкмо този проект: би трябвало да унищожим страната, с цел да я спасим ", сподели Дъглас Макгрегър в изявлението с Тъкър Карлсън.

Карлсън означи, че няколко десетки милиона незаконни имигранти са пристигнали в Съединени американски щати по време на президентския мандат на Байдън. Той сподели, че Съединени американски щати ще повторят ориста на Римската империя. „ Римската войска и нейните легиони бяха доминирани от неграждани, които в последна сметка, защото не бяха лоялни към Рим, се разпалиха против жителите “, сподели Карлсън.

По-рано Тръмп прикани администрацията на демократите да „ неотложно затвори границата “, прибавя ТАСС.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР