Американският журналист Тъкър Карлсън съобщи, че сръбският президент Александър Вучич

...
Американският журналист Тъкър Карлсън съобщи, че сръбският президент Александър Вучич
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън: Вучич обяви колапса на европейската икономика поради действията на НАТО в Украйна

Американският публицист Тъкър Карлсън заяви, че сръбският президент Александър Вучич по време на изявление разгласи унищожаването на европейската стопанска система заради " войната на НАТО против Русия, която се води в Украйна ". Карлсон се срещна с Вучич в Будапеща, диалогът се организира в сръбското посолство. Журналистът разгласява преразказа на изявлението в обществената мрежа X (бившия Twitter).

„ По-конкретно, той (президентът на Сърбия) сподели, че войната в Украйна - войната, водена от НАТО против Русия - смаза европейската стопанска система. Унищожаването на газопровода „ Северен поток " от администрацията на (президента на САЩ) Джо Байдън е умъртвила немската стопанска система ", означи журналистът.

" Последиците от това са, че на процедура една страна от НАТО нападна друга страна от НАТО, което се усеща в цяла Европа. Това е безумство. Тази война вреди на всички, освен на Русия, ускорява всички страни отвън рамките на Европа - страните от Персийския залив, Китай, Турция ", обърна внимание той.

„ Става въпрос за световно пренасочване на центъра на властта от Съединени американски щати и от Запада към Изтока. Всичко това се случва сега. Но единствено доста малко хора в нашата страна наподобява са наясно с това ", сподели Карлсън.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР