Американският журналист Тъкър Карлсън, който по-рано интервюира руския президент Владимир

...
Американският журналист Тъкър Карлсън, който по-рано интервюира руския президент Владимир
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън е вписан в базата данни на сайта „Миротворец“

Американският публицист Тъкър Карлсън, който по-рано интервюира съветския президент Владимир Путин, попада в базата данни на украинския екстремистки уебсайт „ Миротворец “, който разгласява персонални данни на хора, които основателите на портала считат за врагове на страната, оповестяват съветски медии.

В този случай вписването е с дата 8 юни 2023 година Карлсон е упрекнат в „ присъединяване в актове на филантропична експанзия против Украйна “ и „ манипулиране на публично значима информация “.

Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков удостовери, че Карлсон се е срещал и разговарял с Путин. Според него изявлението ще бъде оповестено „ незабавно откакто бъде квалифицирано “. Според The ​​Wall Street Journal Карлсън ще разгласява изявлението на 8 февруари. Очаква се то да се появи на страницата на журналиста в обществената мрежа X и на формалния му уебсайт.

Във вторник Карлсон сподели, че ще търси изявление с украинския президент Владимир Зеленски, защото всички предходни изявленията на украинския водач в американски медии не са публицистика, а агитация.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР