Американският бизнесмен Майк Джефрис е арестуван по обвинения в сексуален

...
Американският бизнесмен Майк Джефрис е арестуван по обвинения в сексуален
Коментари Харесай

Арестуваха бизнесмен за сексуален трафик на мъже

Американският предприемач Майк Джефрис е задържан по обвинявания в полов трафик, сподели представител на федералната прокуратура. " 80-годишният Джефрис е употребявал своята „ мощ, благосъстояние и въздействие, с цел да трафикира мъже за личното си полово наслаждение и това на неговият сантиментален сътрудник Матю Смит ", се споделя в конференция на прокуратурата.

Майк Джефрис е някогашен изпълнителен шеф на стилната американска компания Abercrombie & Fitch.

Освен Джефрис, задържани са и неговият сътрудник, както и още един мъж на име Джеймс Джейкъбсън.

В обвинителния акт се твърди, че сред декември 2008 година и март 2015 година Джефрис, Смит и Джейкъбсън са взели участие в скица за полов трафик, в която са набирали мъже, участващи в „ полови събития “, при които на хипотетичните жертви са давани мускулни релаксанти, известни като „ попърс “, алкохол, лубрикант, виагра и презервативи за осъществяване на полови актове. Твърди се, че те са били привлечени в актовете с благоприятни условия за моделиране и кариера в стилната компания.

„ Посланието от днешното правосъдно гонене е ясно, полово експлоатирането на уязвими човешки същества е закононарушение, когато се вършат такива, като се отхвърлят фантазии за бъдеще в модата или моделирането, или различен бизнес не е по-различен “, сподели американският прокурор Пийс на конференцията, обявявайки, обвинителен акт.

Джефрис и Смит са разчитали на големите си финансови запаси, съгласно обвиняването, употребявайки Джейкъбсън и мрежа от чиновници, реализатори и експерти по сигурността, с цел да ръководят бизнес, който е „ отдаден на осъществяването на техните полови стремежи и гарантиране, че техният интернационален полов трафик и бизнесът с проституцията се пази в загадка.

Джефрис и Смит са платили на десетки мъже да пътуват в Съединените щати и в чужбина до разнообразни места, в това число Хамптънс, Ню Йорк и хотели в Англия, Франция, Италия, Мароко и Сен Бартелеми за осъществяване на полови актове с Джефрис, Смит и други, съгласно обвинителния акт. Твърди се, че на някои от мъжете им е плащано да участват на голям брой полови събития.

Предполагаемата роля на Джейкъбсън е била да пътува по света, с цел да набира и интервюира мъже за „ половите събития “ и да организира изпробвания на евентуални претенденти. Според обвинителния акт Джейкъбсън нормално претендирал претендентите първо да правят полови дейности с него.

Джефрис и Смит наели обособен домашен личен състав, с цел да следи тези празненства и наредил на мъжете да носят костюми, да употребяват секс играчки или да се приготвят за избрани полови актове, настояват прокурорите. Персоналът също ще работи като защита и ще управлява кой влиза и излиза от „ секс събитията “, се споделя в обвинителния акт, и няма да ги пуска да изоставен, до момента в който Джефрис и Смит не решат, че събитията са завършили.

В повече от един случай в обвинителния акт се споделя, че Джефрис и Смит са насочвали други да инжектират или персонално са инжектирали опиати на мъже за да ги накарат да вземат участие в полови дейности, „ за които другояче са физически неспособни или не желаят “.

Тези инжекции постоянно предизвикват на мъжете мъчителни физически реакции, които не престават няколко часа, съгласно прокурорите.



 

Един от стотиците магазини на Abercrombie & Fitch в Съединени американски щати

Преди да се оттегли като основен изпълнителен шеф на Abercrombie & Fitch през декември 2014 година, Джефрис упралвява компанията от 1992 г. Като основен изпълнителен шеф в продължение на повече от две десетилетия, Джефрис трансформира Abercrombie & Fitch в световна марка за тийнейджърска и младежка мода, постоянно с провокативен маркетинг.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР