Георги Милчев – Годжи тайно стана татко на четвърто дете

...
Георги Милчев – Годжи тайно стана татко на четвърто дете
Коментари Харесай

Тайно: Годжи стана татко за ЧЕТВЪРТИ път

Георги Милчев – Годжи скрито стана баща на четвърто дете на 54 години. Едногодишното момченце е от младата жена на басиста на „ Ку-ку бенд “ Надежда Дончева. Двамата имат и момиченце Цвета на 7, която тази година е първокласничка във Враца, където живее фамилията на музиканта. Там той ще отпразнува и 55-ия рожден ден на 24 октомври.

Годжи и Надежда са запазили появяването на детето си в цялостна загадка и единствено роднините и най-близките им другари знаят за новия член на фамилията им. Наскоро Дончева се престраши да разгласява фотография на двете им деца във Facebook, а познатите ги заляха с пожелания за благополучие с двете им слънчица, написа „ Галерия “.

От мненията излиза наяве и че момченцето, което към този момент е проходило, се споделя Слави и носи името на шефа на Годжи – Слави Трифонов. Дъщеря им Цвета, която се роди в края на 2017 година, пък е кръстена на майка му Цветана.

Надежда и Годжи са двойка от осем години, като се срещат на кулинарен фестивал около нейния бизнес с пречистено краве масло. Басистът е впечатлен от продуктите й, двамата се харесват бързо.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР