Американският баскетболист на ЦСКА Брандън Йънг заяви, че вече е

...
Американският баскетболист на ЦСКА Брандън Йънг заяви, че вече е
Коментари Харесай

Брандън Йънг: Когато всички се завърнат здрави, имаме големи възможности с ЦСКА

Американският баскетболист на ЦСКА Брандън Йънг съобщи, че към този момент е подготвен на към 95 % за завръщане в игра след травмата на рамото и възобновяване му, което лиши повече от два месеца. Йънг от няколко дни е назад в България, тренира със съотборниците си и се чака до две седмици да се завърне на терена. 

" Чувствам се добре. Доволен съм, че съм назад в България. Преминах през рехабилитационен развой, който лиши два месеца и половина, само че мисля, че съм назад на към 95 % от опциите си ", разяснява за Българска телеграфна агенция американският гард, който изгледа от аварийна пейка загубата на ЦСКА от Рилски състезател в понеделник вечер в София.

" Трябват ми още две-три седмици, с цел да вляза в баскетболна форма, макар че физически се усещам добре. Разбира се, че съм отчаян, че пропуснах част от сезона. Баскетболът е това, което обичам и да не мога да бъда със съотборниците си беше доста мъчно, знаейки, че можем да бъдем доста по-добри и че сигурно мога да оказа помощ. Винаги е мъчно, само че към този момент се върнах, тъй че виждам към позитивите ", сподели още Брандън Йънг.
 Рилски подчини мъчно ЦСКА в София Рилски подчини мъчно ЦСКА в София
Попитан за усещанията му за представянето на ЦСКА досега в Националната баскетболна лига, Йонг отговори: " Имаме да почистим много неща, а това зависи от целия тим, а не от един човек. Но щом почистим тези неща и когато всички се завърнат още веднъж здрави, съм изцяло сигурен, че имаме огромни благоприятни условия. "

Баскетболистът, за който тече процедура по издаване на български паспорт, удостовери, че се надява това да се случи скоро. " Надявам се, че ще се случи, само че за повече детайлности ще би трябвало да попитате сътрудника ми. Ще забележим, само че се надявам да се случи ", съобщи Брандън Йънг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР