Американският автомобилен гигант GM обяви, че първият представител на изцяло електрическото GMC

...
Американският автомобилен гигант GM
обяви, че първият представител на изцяло
електрическото GMC
Коментари Харесай

Първият електрически HUMMER EV Edition 1 се продаде за 2.5 млн щатски долара. Средствата отиват за благотворителност

Американският авто колос GM обяви, че първият представител на изцяло електрическото GMC HUMMER EV (Edition 1) е бил продаден на търга Barrett-Jackson Scottsdale, като достигнатата последна цена е била 2.5 млн щатски $. Средствата са предназначени за блоготворителност и в частност за фондацията Tunnel to Towers

Предложеният по време на наддаването представител на GMC HUMMER EV Edition 1 представлява топ-версия на електромобила, като с изключение на, че е оборудван с батерийната технология Ultium, разработена от General Motors, е снабден и със специален Extreme Off-Road пакет с 18-цолови джанти, спомагателна отбрана на пода, допълнителни камери са наблюдаване на случващото се под автомобила, адаптивно въздушно окачване, система за задвижване и ръководство на четирите колела, функция за придвижване по диагонал, система за полуавтономно управление Super Cruise и други.

GMC HUMMER EV разполага с напълно електрическа задвижваща система, в която са включени три електромотора с обща мощ от 1000 конски сили. Въпреки солидните си измерения, електрическият автомобил е в съссотяние да се форсира от 0 до 96 км/ч за към 3 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР