Американският актьор Том Сайзмор, известен с ролите си във филмите

...
Американският актьор Том Сайзмор, известен с ролите си във филмите
Коментари Харесай

Том Сайзмор почина на 61 години след мозъчна аневризма

Американският артист Том Сайзмор, прочут с функциите си във филмите " Спасяването на редови войник Райън " и " Жега ", умря на 61-годишна възраст, заяви мениджърът му, представен от Би Би Си.

Сайзмор се прочу през 90-те години на предишния век, като постоянно играеше поддържащи функции на яки мъжаги - нормално военни, служители на реда или нарушители. Участвал е в известни филми като " Родени убийци ", " Пърл Харбър " и " Блек Хоук ".

Актьорът имаше проблеми с опиатите и получи присъда за домашно принуждение.

Сайзмор беше в кома откакто на 18 февруари получи мозъчна аневризма.

Роден в работен квартал на Детройт, Сайзмор пробива в Холивуд с дребна роля във кино лентата на Оливър Стоун " Роден на четвърти юли " през 1989 година

Стоун още веднъж го ангажира в спорния " Родени убийци " за ролята на жестокия детектив Джак Сканети. По-късно играе с Робърт де Ниро в " Жега ".

Със славата и парите се появява и навикът за приложимост на опиати - в автобиографията си той написа за пристрастяването си към хероин и метамфетамини.

Той споделя по какъв начин Де Ниро го е тласнал към един от престоите му в рехабилитационен център през 1995 година, като е споделил на Сайзмор, че ще направи по този начин, че " да го арестуват за владеене на хероин ", в случай че не отиде в лековит център. Сайзмор избрал рехабилитацията.

Докато снимат " Спасяването на редови войник Райън ", режисьорът Стивън Спилбърг заплашва да уволни артиста при първите признаци на приложимост на опиати и да снима кино лентата още веднъж без него. Но Сайзмор се борил и останал чист.По-късно продължава да страда от " персоналните си демони ".

" Бях човек, тръгнал от нищото, който се е издигнал до върха ", написа Сайзмор в автобиографията си от 2013 година " Имах къща за няколко милиона $, Порше, ресторант, който притежавах дружно с Робърт де Ниро. А в този момент нямам безусловно нищо "./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР