Американският актьор Стивън Сегал сподели, че се интересува от руското

...
Американският актьор Стивън Сегал сподели, че се интересува от руското
Коментари Харесай

Стивън Сегал: Руското православие е велика религия

Американският артист Стивън Сегал показа, че се интересува от съветското православие и назова съветския патриарх Кирил " популярен нравствен водач ", съобщи ТАСС.

 
" Патриарх Кирил е популярен нравствен водач, а съветското православие е велика вяра. Мисля, че православната черква в Русия в този момент работи прелестно и прави доста за децата, младежите, родителите и това основава предпоставки към духовно възобновление ", сподели Сегал и показа, че той персонално с огромен интерес се отнася към православието.
It is official! Steven Seagal becomes a Cossack
— RT (@RT_com) Стивън Сегал добави, че ще поддържа междурелигиозни начинания, целящи реализиране на разговор сред младежи от разнообразни страни и тяхното духовно развиване.

 
" Много е значимо хармонизирането на религиите по света и естественото другарство сред младежите от разнообразни култури, тъй че в бъдеще нашият свят да бъде по-хармоничен ", съобщи Сегал .

 
Стивън Сегал получи съветско поданство през ноември 2016 година. Паспортът му беше връчен персонално от съветския президент Владимир Путин .
 
Актьорът е специфичен представител на съветското външно министерство по въпросите на руско-американските филантропични връзки .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР