Американският актьор Матю Пери, най-известен с ролята си на Чандлър

...
Американският актьор Матю Пери, най-известен с ролята си на Чандлър
Коментари Харесай

Почина Матю Пери

Американският артист Матю Пери, най-известен с ролята си на Чандлър Бинг в хитовия ефирен сериал от 90-те " Приятели ", умря на 54-годишна възраст, оповестява CNN.

Актьорът е открит мъртъв в дома си в Лос Анджелис , оповестиха източници от полицията. Няма данни за принуждение. 

Сериалът " Приятели ", който наблюдава ориста на шестима млади другари, живеещи в Ню Йорк, се излъчва от 1994 до 2004 г. 

Комедията, в която вземат участие Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк и Лиза Кудроу, се трансформира в един от най-успешните сериали на всички времена. Последният му епизод е гледан от 52,5 милиона в Съединени американски щати, което го прави най-гледаният ефирен епизод на 2000-те.

Телевизия Warner Bros, която продуцира " Приятели ", съобщи, че " сме съкрушени от гибелта на нашия безценен другар Матю Пери ".

" Матю беше необикновено талантлив артист и незаличима част от фамилията на Warner Bros. Television Group, се споделя в изказването. Въздействието на неговия комедиен талант се почувства по целия свят и неговото завещание ще живее в сърцата на толкоз доста хора. Това е трогателен ден и ние изпращаме нашата обич към фамилията му, околните му и всички негови предани почитатели. "

Роден в Масачузетс през 1969 година, Пери е израснал в Отава, Канада, където посещава начално учебно заведение с Джъстин Трюдо, който по-късно става министър-председател на Канада.

Пери се преместв а в Лос Анджелис като младеж. Той играе ролята на Чаз Ръсел в Boys Will Be Boys и също по този начин има функции в шоута, в това число Growing Pains.

През ноември 2022 година актьорът публикува записките си, озаглавени " Приятели, любовници и огромното извънредно нещо: записки ". Известно е, че от години се е борил със зависимостта си от алкохола. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР