Американският актьор Марк Хамил, познат на публиката като Люк Скайуокър

...
Американският актьор Марк Хамил, познат на публиката като Люк Скайуокър
Коментари Харесай

Марк Хамил: Надявам се повече да не играя Люк Скайуокър

Американският артист Марк Хамил, прочут на публиката като Люк Скайуокър от паметната сага “Междузвездни войни”, съобщи пред публицисти, че се надява повече да не влиза в тази роля.

Видеоклипът беше оповестен в “Туитър” страницата на “Асошиейтед прес”. По време на изявлението Хамил издава и малко от тайните за идния “Епизод IX: Възходът на Скайуокър”.

HAMILL’S LAST HOPE: #MarkHamill (@HamillHimself) is hoping to retire from his Jedi job in @StarWars’ next installment #RiseOfSkywalker pic.twitter.com/Kvdb53Sw31
— AP Entertainment (@APEntertainment) June 20, 2019
“В последния филм получих края, който трябваше. Фактът, че по някакъв метод съм зает в идната лента е част от митологията на “Междузвездни войни” и това, че мога да се върна като дух”, разяснява Хамил, подсмихвайки се на камерата.

Марк Хамил, който е част от истинския актьорски състав на сагата, нееднократно е заявявал, че не е удовлетворен от филмите за “Междузвездни войни”, продуцирани от “Дисни”. В изявление той разяснява един от огромните проблеми, които е имал с режисьора Райън Джонсън по време на фотосите на новите епизоди от сагата.
Излезе първият филмов откъс на деветия филм от сагата " Междузвездни войни " Той ще излезе през декември по кината и ще бъде озаглавен The Rise of Skywalker
“Казах на Райън, че джедаите в никакъв случай не се предават. Дори Люк да е имал някакви проблеми, той по-скоро би си взел година-две отмора. Ако пък е направил неточност, ще се опита да я поправи. Това беше едно от фундаменталните ни неразбирателства, само че тази история към този момент не е моя, а на някой друг”, разяснява Хамил.
Фен версия на паметна сцена от „ Междузвездни войни ” набира известност Става въпрос за дуелът сред майсторът-джедай Бен Кеноби и Дарт Вейдър в от Епизод 4 „ Нова вяра ”
Той продължава разяснява още, че Люк Скайуокър от новите филми не е същият воин, който той е изиграл в предишното.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР