Американският актьор Джереми Ренър благодари на феновете за подкрепата, след

...
Американският актьор Джереми Ренър благодари на феновете за подкрепата, след
Коментари Харесай

Джереми Ренър от болницата: Твърде съм объркан, за да пиша

Американският артист Джереми Ренър благодари на почитателите за поддръжката, откакто беше тежко ранен от своя снегорин.

Споделяйки фотография на натъртеното си лице в Instagram, Ренър съобщи, че " в този момент е прекомерно комплициран, с цел да написа ".

Звездата от " Отмъстителите " беше откаран в болница в неделя след случая пред дома му в Рино, Невада.

Ренър е бил блъснат от личния си снегорин, който тежи над 6 тона - три пъти по-тежък от автомобил - заяви локалният шериф.
               

Той е получил гръдна контузия и ортопедични пострадвания, съобщи неговият управител в понеделник. Сега е в устойчиво, само че към момента сериозно положение в интензивното поделение.

В обява в Instagram от болничното си легло във вторник вечерта Ренър написа: " Благодаря на всички за положителните думи. Сега съм прекомерно комплициран, с цел да пиша. Но адресирам обич на всички вас. "

Член на фамилията, управлявал автомобила на Ренър, е затънал в снега покрай дома му, сподели шерифът. Използвайки своя снегорин, Ренър сполучливо е изтеглил автомобила.

След това той излязъл, с цел да приказва с роднината си, само че снегоринът почнал да се движи, до момента в който е празен.

Ренър се опитал да се върне на шофьорското място, с цел да спре придвижването, когато " извънредно тежкото " оборудване съвсем го прегазило, сподели шерифът.

" Ренър е превъзходен комшия и постоянно употребява своя снегорин, с цел да почиства локалните пътища. Из цялата общественост той е прочут като в действителност великодушен и е от тези хора, които през множеството време не знаете, че вършат доброта ", добави шерифът.

В новогодишната снежна стихия починаха минимум 60 души в осем щата. Ден след случая на Ренър се появи новината, че първенецът по автомобилно рали Кен Блок е умрял, когато моторната му шейна се е преобърнала в ранчото му в Юта.

Двукратно номинираният за " Оскар " Ренър е най-известен с ролята си на Клинт Бартън/Ястребово око в кинематографичната галактика на Marvel, като взе участие в няколко кино лентата за Отмъстителите и в спиноф поредицата " Ястребово око ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР