Американските власти на Кентъки арестуваха пилота майор Кристиан Ричард Мартин

...
Американските власти на Кентъки арестуваха пилота майор Кристиан Ричард Мартин
Коментари Харесай

Арестуваха пилот в самолета му за тройно убийство, което извършил преди три години

 Американските управляващи на Кентъки арестуваха водача майор Кристиан Ричард Мартин малко преди да отлети във въздуха. Задържането му бе осъществено пред очите на шокираните пасажери, към този момент качили се в самолета. Пилотът е упрекнат в тройно ликвидиране, осъществено през 2015 година. 

От прокуратурата ще изправят пред съда Ричард Мартин по три обвиняване - убийството на съпрузите Келвин и Памела Филипс и техния комшия Едуард Дансеро. Освен това той ще дава отговор за опит да заличи следите си със запалване на телата, както и за обир, написа дир.бг.

До ареста на майор Мартин се стига откакто следствието е обновено по молба на почернените близки. Те се жалват от липса на правораздаване и упорстват виновникът за тройното ликвидиране да бъде изправен пред съда и осъден. 

Тялото на Келвин е намерено простреляно в дома му, а тези на брачната половинка му Памела и съседа Едуард - в опожарена кола край царевична равнища. По времето, когато е осъществено закононарушението, Ричард Мартин е живял на същата улица против къщите на жертвите си. След това се е преместил в нов дом.

Засега претекстът за тройното ликвидиране остава неразбираем.  

От управата на летището в Луисвил оповестиха, че са шокирани от протичащото се и не са имали проблеми с майор Мартин. Пътниците, които се оказват неволни очевидци на ареста, също са уплашени. Някои от тях помислили, че водачът е пийнал или дрогиран и по тази причина го извличат от самолета.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР