Американските медии съобщиха името на предполагаемия любовник на рускинята Мария

...
Американските медии съобщиха името на предполагаемия любовник на рускинята Мария
Коментари Харесай

Скандални подробности за US любовника на руската шпионка Мария излязоха в медиите

Американските медии оповестиха името на хипотетичния ухажор на рускинята Мария Бутина, упрекната за шпионаж в Съединени американски щати. Прокуратурата по-рано заяви за персонални връзки сред 29-годишната рускиня и 56-годишен американец. Отделът също по този начин е споделил, че се организира настрана следствие против този човек, който е упрекнат в машинация.

Според Daily Beast става дума за Пол Ериксон, деятел от Републиканската партия. Съобщава се, че политическият съветник най-малко два пъти е бил упреква във финансови злоупотреби и съдът е отсъдил в интерес на вложителите, които са били излъгани от него.

New York Daily News написа, че през 1993 година Ериксон става прес-асистент на Джон Бобит, прочул се като мъжа с отрязания пенис, който трансформира нещастието в порно комедия. Ериксон оказва помощ на Бобит да провежда международно турне " Love Hurts ", по време на което продава ножове с подписи и тениски.

Както БЛИЦ заяви, против 29-годишната рускиня Мария Бутина са повдигнати обвинявания за секрети дейности като сътрудник на Русия в Съединени американски щати. Както се отбелязва в изказването на американското министерство на правораздаването, Бутина " е работила в полза на почитан представител на съветското държавно управление, който по-късно заема високо място в Централната банка на Русия ".

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР