Американски високопоставени правителствени служители оказват натиск върху Турция да спре

...
Американски високопоставени правителствени служители оказват натиск върху Турция да спре
Коментари Харесай

Вашингтон притиска Турция да спре обслужването на американски самолети на руски авиокомпании

Американски високопоставени държавни чиновници оказват напън върху Турция да спре съветските самолетни компании да летят с американски самолети, благосъстоятелност на съветски самолетни компании, до и от страната, споделиха предотговорни чиновници, осведомени с договарянията. Те алармират за нов напън на Вашингтон да убеди страната да приложи глобите, наложени на Москва след нахлуването й в Украйна предходната година.

Високопоставени американски чиновници предизвестиха, че турските виновни за това лица са изложени на риск от  глоби, загуба на експортни привилегии и други ограничения, в това число и отнемане от независимост, в случай че дават услуги като зареждане с гориво и аварийни елементи за самолети, създадени в Съединени американски щати, летящи до и от Русия и Беларус. Това е нарушаване на глобите, наложени предходната година, споделят източниците на медията.

Помощник-министърът на търговията Теа Розман Кендлер е предал известието на турските публични лица по време на посещаване през декември в Турция, споделиха източниците на изданието.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР