Американски оператор на телевизионния канал Fox News е загинал при

...
Американски оператор на телевизионния канал Fox News е загинал при
Коментари Харесай

Американски тв оператор и украинска журналистка са загинали при нападение в Украйна

Американски оператор на телевизионния канал Fox News е умрял при нахлуване в Украйна. За това заяви интернационален сътрудник в пост в Twitter, предава Нова тв.

По данни на организация УНИАН при артилерийския обстрел е починала и украинската журналистка Олександра Куршинова.

“Oператорът на Fox News Пиер Закржевски беше погубен в Украйна, когато автомобилът му беше ударен от нахлуване отвън Киев. Закжевски е пътувал от Афганистан до Сирия по предопределение. Той е бил с репортера Бен Хол, който е ранен по време на атаката”, написа още в поста на журналиста, който е представен от самата телевизия в публично изказване, прочетено в ефир.

Sad news: Fox News cameraman Pierre Zakrzewski was killed in Ukraine when his vehicle was struck by incoming fire outside of Kyiv, per statement.

Zakrzewski had traveled from Afghanistan to Syria on assignment. He was with reporter Ben Hall during the attack, who was injured.
— Jack Detsch (@JackDetsch)

" Пиер беше непрекъсната част от цялото ни интернационално отразяване. Аз, както безчет други, постоянно изпитвах в допълнение възприятие на убеденост, когато пристигах на сцената и го виждах с камера в ръка ", сподели президентът и изпълнителен редактор на Fox News Джей Уолъс.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР