Американски частен детектив е събирал лична информация за Меган Маркъл

...
Американски частен детектив е събирал лична информация за Меган Маркъл
Коментари Харесай

Сън плащал за Меган Маркъл

Американски частен детектив е събирал персонална информация за Меган Маркъл и я продавал на английския вестник "Сън ", съобщи Би Би Си.

"Даниел (Дано) Ханкс сподели пред наш публицист копие от отчет, написан в края на 2016 година Малко преди този момент в общественото пространство започнаха да циркулират новините за интимната връзка на американската актриса с английския принц Хари ", добави медийната корпорация.

"В документа попадат телефонът на Маркъл, номерът на обществената ѝ застраховка, данни за нейни някогашни интимни сътрудници и родственици ", описа Ханкс пред Би Би Си.

"В Съединени американски щати събирането на персонални данни от страна на частни детективи е строго регламентирана. Тази активност е разрешена в някои случаи (полицейски следствия, правосъдни каузи и т.н.). Събирането на данни от персонален темперамент за следваща медийна обява е преследвано от законите и на държавно, и на локално равнище ", уточни още основаната в Обединеното кралство медия.

"Сред изискванията за работа с господин Ханкс бе и това той да съблюдава правните правила. Това дадоха отговор на наш въпрос от "Сън ", добави Би Би Си.

Представител на аристократа и неговата брачна половинка от своя страна съобщи: Въпросната информация съществено подкопава доверието към избрани медии.
"Дано Ханкс е детектив с над 40-годишен стаж. Той е събирал информация за редица звезди, измежду които и Майкъл Джексън. Детективът има четири присъди. Последната е за изнудване и е издадена през 2017 година ", добави Би Би Си.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР