Американската влогърка Оливера Бранч подлуди социалните мрежи със своите забавни

...
Американската влогърка Оливера Бранч подлуди социалните мрежи със своите забавни
Коментари Харесай

Американка срича БГ скоропоговорки

Американската влогърка Оливера Бранч подлуди обществените мрежи със своите занимателни опити да приказва на български. Трябва да признаем, че момичето е много самоуверено да се хвърли точно на комплицираните ни поговорки, които са сложни даже за самите нас.

Според нея "Чичковите червенотиквеничковчета " са "Чичковитечервеновикчета ", а най-дългата дума в родния ни език звучи по този начин от нейната уста: "Непротивоконстистусвтайствувайстувайте ".

Все отново българското не е напълно непознато на Оливера, написа в. "България Днес ". До 5-годишна възраст тя е живяла у нас, защото майка й е от тук. Баща й е от прилежаща Сърбия. Семейството емигрира, когато Оливера е напълно дребна и съвсем няма мемоари от България. Оли, както я назовават нейните другари, има мнение и за родните ни звезди.

Една от любимките й е тийн сензацията Дара, на второ място се класира съперниката й Гери-Никол. "Кой е Гери-Никол. Оу, това е жена. Наистина мислих, че е мъж. Гери, като Гари на британски... но не! Харесва ми! Малко за червилото не съм сигурна. Прилича все едно има хепотърния (б.р. хипотермия). И обича котета, какво още искаш в една жена-перфектно " Далеч по-различно е мнението й за Азис. "Много е лоен, малко да се измие може би. Какво значи "евала ", име на жена или...?! Много забавно яке си е избрал, шикозно ", разяснява тя в едно от видеата си. Въпреки разваления си български, Бранч е събрала хиляди почитатели в Ютуб. Някой от видеата й са преглеждани над 200 000 пъти.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР