Американската тунинг компания Hennessey Performance, която има и изключително да

...
Американската тунинг компания Hennessey Performance, която има и изключително да
Коментари Харесай

Hennessey Performance напомпа новото Bronco до 500 конски сили

Американската тунинг компания Hennessey Performance, която има и извънредно да се трансформира и в водач в света хиперавтомобилите, разгласи детайлности за плана си за доработка на възродената от Ford емблема Bronco.

Както подсказва името на плана VelociRaptor 500 Bronco, тук можем да чакаме голямо нарастване на мощността въз основата на общоприетата версия на новото Bronco и доста спрямо , въз основата на която е създадена и самата кола.

В резултат на усъвършенстването на електронният ръководещ модул, новата стоманена изпускателна система и променената охладителна систева, оптималната мощ, която дават обещание от Hennessey Performance за VelociRaptor 500 Bronco e 500 конски сили.

Удоволствието от реализирането на плана VelociRaptor 500 Bronco обаче идва със солидна цена- 32 950 щатски $, които би трябвало да бъдат доплатени върху тази на самото Bronco Raptor. В пакета са включени също по този начин специфични 18-цолови джанти, специфични винилови приложения, нови стелки за пода, тематични обозначителни емблеми и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР