Американската супермоделка от палестинско-холандски произход Бела Хадид сподели мнението си

...
Американската супермоделка от палестинско-холандски произход Бела Хадид сподели мнението си
Коментари Харесай

Бела Хадид: Ди Каприо е неподходящ за сестра ми

Американската супермоделка от палестинско-холандски генезис Бела Хадид показа мнението си за връзката на по-голямата й сестра Джиджи с холивудския артист Леонардо ди Каприо. Думите й са представени от The News International.
Бела Хадид
„ Бела счита, че Джиджи е прекомерно красива и добра за Лео и методът, по който той „ се трансферира “ върху нея, без да мисли за положението на предходната си другарка, я кара да настръхва “, сподели източник, непосредствен до фамилията.

Според източника Бела счита 47-годишния Ди Каприо за несъответствуващ сътрудник за сестра й, която е с 20 години по-млада от него. Момичето се тормози, че артистът ще направи същото с новата си обичана и в последна сметка ще я остави смутена.
Джиджи Хадид
Известно е, че това лято Ди Каприо ненадейно се раздели с 23-годишната Камила Мороне след 4-годишна връзка.

Спекулациите, че артистът е почнал да излиза с Джиджи Хадид, се появиха на 14 септември. На този ден „ Дейли мейл “ получи папарашки фотоси, показващи по какъв начин Ди Каприо и Хадид беседват между тях на празненство, проведено в границите на Седмицата на модата в Ню Йорк след следващото шоу. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР