Aerosmith отлагат шест прощални концерта от турне поради повреда на гласните струни на Стивън Тайлър

...
Американската рок група Aerosmith отложиха шест от своите прощални концерти
Коментари Харесай

Американската рок група Aerosmith отложиха шест от своите прощални концерти в Северна Америка, поради това, че певецът Стивън Тайлър е претърпял увреждане на гласните струни.

Групата започна своето турне Peace Out с няколко концерта по-рано този месец и трябваше да изнесе концерт в Торонто във вторник, но това е сега е отложен до февруари 2024 г.

Следващият концерт от преработения им график вече е в Тампа, Флорида следващия месец.

В изявление, публикувано онлайн, фронтменът Тайлър, на 74 години, каза, че е „с разбито сърце".

„Сърцето ми е разбито да кажа, че получих строги лекарски предписания да не пея през следващите 30 дни", каза той.

"Получих увреждане на гласните струни по време на съботното шоу [в Елмонт, Ню Йорк ], което доведе до последващо кървене. Ще трябва да отложим няколко дати, за да можем да се върнем и да ви дадем представянето, което заслужавате."

Американската рок група Aerosmith обявява прощално турне Aerosmith отменя концерти, тъй като певецът Tyler влиза в рехабилитационен център

Aerosmith имаха хитове през 70-те, 80-те и 90-те години като Dream On, Walk This Way и I Don't Want To Miss A Thing.

Бостънската група, носителка на Грами, известна със своя хедонистичен, див начин на живот, както и със своите рифове, беше въведена в Залата на славата на рокендрола през 2001 г., същата година, в която се представиха на шоуто на полувремето на Super Bowl.

Турнето им трябваше да приключи в Монреал на 26 януари, но сега ще продължи през следващия месец, кулминирайки с пренасрочено шоу в Кливланд, Охайо на 29 февруари .

Програмите в Детройт, Чикаго, Вашингтон и Роли, Северна Каролина също са засегнати.

Феновете могат да запазят своите билети, които ще бъдат валидни за новите дати, или да поискат възстановяване на сумата.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР