Американската певицаШер шокира света с романса си с 37-годишния музикален

...
Американската певицаШер шокира света с романса си с 37-годишния музикален
Коментари Харесай

77-годишната Шер разкри подробности за връзката си с 40 години по-младия й приятел


Американската певицаШер шокира света с романса си с 37-годишния музикален продуцент Александър Едуардс, само че дълго време мълчеше за детайлностите към познанството и връзката им. Влюбените се разделиха през май, само че през септември още веднъж бяха видяни дружно на обществени места и изглеждаха щастливи. В диалог с People изпълнителкатаобясникак се усеща от нарасналото внимание към двойката им.
" Александър има диамантени зъби, татуировки, сива коса и е доста по-млад. Той е хубав мъж. Освен това мисля, че е забавно да се интересуваш от нечий персонален живот! " – призна тя.

Според Шер те са се срещнали преди година на Седмицата на модата в Париж и са разговаряли безусловно 15 минути. След това един от приятелите на певицата дал на Александър нейния номер:

„ Беше в действителност шокиращо, тъй като хората просто не ми дават номера ми. Казах на всичките си другари: Твърде съм остаряла, с цел да излизам с в действителност по-млади мъже и в никакъв случай няма да се влюбя посредством SMS. “

Тя обаче наруши разпоредбите си за Александър, тъй като той е „ толкоз специфичен “ и от този момент просто живееза момента.

" Ако имаш благополучие, не можеш да мислиш какъв брой дълго ще продължи. Трябва да живеешза момента. Без значение какво се случва, просто обичам да съм с него. Той ме кара да се дръзвам и се забавляваме. Разбрах, че в никакъв случай не е късно “, акцентира звездата.

Александър и Шер са освен двойка любовници, само че и сътрудници. Едуардс продуцира новото си парче " Drop Top Sleigh Ride " за певицата, което ще се появи на Коледа дружно със сингъла " DJ Play a Christmas Song ".

„ Той е страховит продуцент. Оставих го да пусне „ Drop Top Sleigh “. Трудно е да се направи, когато си влюбен в някого и по-късно си кажеш „ Добре, вземи този запис и прави каквото искаш с него. “ Но аз имам религия. И бях толкоз разчувствана “, споделя Шер за Александър.

глас бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР