Американската певица Деми Ловато призна, че е прекратила 6-годишния си

...
Американската певица Деми Ловато призна, че е прекратила 6-годишния си
Коментари Харесай

Деми Ловато отново залитна по алкохола

Американската певица Деми Ловато призна, че е прекратила 6-годишния си интервал на трезвеност. Това някогашната старлетка на Дисни направи посредством песента си Sober, с която изненада почитателите си в края на предходната седмица.

„ Моята истина “, написа певицата като коментар към парчето в обществените мрежи, с което удостовери, че още веднъж използва алкохол. С текста на Sober тя се извинява на родителите си, както и на своите почитатели. I wanna be a role model, but I’m only human (в превод - Исках да съм модел за подражателство, само че съм единствено човек), пее Ловато в новата си ария.

Припомняме, че през 2010 година Ловато влезе в рехабилитационна клиника поради психологични и прочувствени проблеми, измежду които биполярно разстройство и взаимозависимост към алкохол и наркотични субстанции, написа Монитор. Певицата нееднократно е говорила за конфликта си с сходни болести, като при започване на годината даже разгласи, че ще провежда групови лечения за почитателите си в границите на турнето ѝ.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР