Американската певица Бритни Спиърс отново се разголи пред камерите и

...
Американската певица Бритни Спиърс отново се разголи пред камерите и
Коментари Харесай

Гола снимка на Бритни Спиърс разгневи читателите

Американската певица Бритни Спиърс още веднъж се разголи пред камерите и ядоса почитателите. Съответната фотография притегли вниманието на „ Дейли мейл “.

40-годишната звезда разгласява фотография на страницата си в „ Туитър “ - в фрагмента тя лежи гола на леглото, покривайки гърдите си с една ръка. В същото време поп певицата маскира интимните елементи на тялото с две карета.

Читателите несъмнено не оцениха новата демонстрация на звездата. „ По някаква причина тя изпитва потребност да притегли вниманието върху себе си по този метод, само че това в действителност е нейна работа “, „ Много притеснително за нея “, „ Тя може да разгласява и снима всичко, само че по-късно да не се оплаква, че децата й не желаят да поддържат връзка с нея “, „ Защо брачният партньор й не я спре? “, възмутиха се читателите.

По-рано Спиърс театралничи чисто гола на плажа. На оповестената фотография звездата театралничи с широкопола плетена шапка на фона на морето, прикривайки гърдите си с необятно разтворени ръце и крайници. В същото време звездата реши да скрие интимните елементи на тялото благодарение на емотикони под формата на сърце.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР