Американската певица, актриса и латино поп сензация Дженифър Лопес ще

...
Американската певица, актриса и латино поп сензация Дженифър Лопес ще
Коментари Харесай

В нова роля: Дженифър Лопес ще продуцира филм за Боб Строителя

Американската певица, актриса и латино поп сензация Дженифър Лопес ще продуцира филм за Боб Строителя, а звездата от " Във висините " Антъни Рамос озвучава основния воин, заяви „ Евронюз “.

Филмът ще бъде латиноамериканска версия на класическия английски детски сериал, основан от Кийт Чапман и излъчен за първи път през 1999 година по Би Би СИ. Сериалът продължава 12 сезона.

Оригиналната поредност наблюдава приключенията на Боб, радостен основен строителен бизнесмен, профилиран в зидарията и разрешаването на спорове. Героят става прочут с фразата си " Можем ли да го изправим? ", на което другите герои дават отговор с " Да, можем! ".

Тази фраза се трансформира и в тематична ария на сериала, която е шлагер номер едно в Обединеното кралство.

Новият филм ще наблюдава Роберто (известен още като Боб), който пътува до Пуерто Рико за огромна строителна работа.

Според формалния филмов откъс на кино лентата феновете ще видят Боб, който „ се заема с проблемите, засягащи острова, и се задълбочава в това какво значи да строиш. Пътешествието на Боб ще отпразнува живите и цветни текстури на карибските латиноамерикански народи и техните хора “.

Боб Строителят се причислява към редица филми на Mattel в развой на създаване, в това число кино лентата за Барни с присъединяване на звездата от Get Out Даниел Калуя, Rock 'Em Sock 'Em Robots с присъединяване на Вин Дизел и American Girl.

Други идни планове включват анимационния сериал на Netflix Masters of the Universe: Revolution, отдаден на франчайза He-Man на Mattel, и игрален филм Polly Pocket, режисиран от Лена Дънам и основан на дребните кукли от 80-те години на предишния век на Mattel.

Mattel, една от най-големите компании за играчки в света, приготвя нови акомодации за огромния екран вследствие на извънредно сполучливия филм " Барби " на Грета Гервиг, който събра 1,4 милиарда $ в международния бокс офис. Наскоро филмът получи осем номинации за " Оскар ", в това число за най-хубав филм.

Все още не е разгласен режисьор на кино лентата за Боб Строителя, само че колумбийско-американският публицист Фелипе Варгас, прочут най-много с късометражните си филми, които съчетават вълшебен реалистични приказки с фантастични и даже хорър детайли, е зает с написването на сюжета.

" Съчетаването на гениалното виждане на Антъни и Фелипе за историята ще пресъздаде този обичан воин по метод, който публиката, израснала с Боб, ще разпознае, а всички нови фенове ще се насладят ", споделя Роби Бренър, президент на Mattel Films.

Антъни Рамос съобщи, че Боб Строителя носи " значимо обръщение " на огромния екран.

" От години героите на Боб Строителя въодушевяват младежите по целия свят ", сподели той. " Филм за приятелите, които работят дружно, за празника на красивия дом, който споделят, и за това по какъв начин любовта може да ти помогне да преодолееш всяко затруднение по пътя си. Можем ли да го изправим? Да, можем! ".

" Способността на сериала да разпространява позитивното мислене, решаването на проблеми и овластяването с изцяло истинска история, чието деяние се развива в Пуерто Рико, дава нов образ на една обичана марка ", споделя Илейн Голдсмит-Томас, която продуцира дружно с Бени Медина за компанията на Лопес Nuyorican Productions. " Нямаме самообладание новите и старите почитатели да се свържат с тези невероятни герои ".


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР