Американската инженерингова и консултантска компания Munro & Associates, която оперира на международно

...
Американската инженерингова и
консултантска компания Munro & Associates,
която оперира на международно
Коментари Харесай

Американска инженеригова компания се подигра с Tesla Model 3. Може би с пълно право

Американската инженерингова и консултантска компания Munro & Associates, която оперира на интернационално равнище, с офиси в Канада, Англия, Япония, Корея, Австралия и други страни, излезе с изключително сериозна оценка за дългоочаквания и продължаващ да се бави, като пазарно лансиране, Model 3 на Tesla.

В оповестеното видео от Autoline Network, изпълнителният шеф на Munro & Associates- Санди Монро, показва няколко изключително рискови инженерингови, конструкционни и софтуерни решения, които Tesla са вградили в първия си .

Първото, на което обръща внимание Монро, е фактът, че за отварянето на предния капак на Model 3, откъдето само може да бъде прекъснато/отрязано токоподаването от акумулаторите на електромобила, са необходими допълнителни уреди и принадлежности, с които пожарникарите надали биха разполагали. Стандартно, отварянето на капака се прави единствено през менюто на единствения сензитивен на досег екран, който обаче има огромна възможност да бъде строшен при положение на пътен случай.

От Munro & Associates откриват сериозен проблем и действителна заплаха за безопасността на пасажерите и във обстоятелството, че само предните порти на Model 3 са оборудвани и с механично отваряне, докато при задните се разчита единствено на електронно.

Санди Монро подчертава също по този начин и върху самата сглобка на Model 3, като я съпоставя с такава на автомобил от 70-те години на миналия век и шеговито вметва, че пролуките в структурата могат да бъдат видяни от Марс. “Не мога да си представя как те са пуснали тази кола. За мен, това е голяма изненада ”, разяснява Монро

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР