Американската депутатка от щата Джорджия Марджъри Тейлър Грийн заяви в

...
Американската депутатка от щата Джорджия Марджъри Тейлър Грийн заяви в
Коментари Харесай

Американска депутатка разкри: Демократическата партия се ръководи от педофили

Американската депутатка от щата Джорджия Марджъри Тейлър Грийн съобщи в изявление за предаването „ 60 минути “ по телевизия Си Би Ес, излъчено през вчерашния ден, че Демократическата партия е ръководена от педофили, съобщи ДПА. Агенцията дефинира като безпричинно това изказване, в поддръжка на което Грийн не е показала никакви доказателства.

14-минутният фрагмент от изявлението, което е било снимано преди да бъде импортиран обвинителния акт против някогашния американски президент Доналд Тръмп, провокира разногласия още преди излъчването му, като някои критици сложиха въпроса дали би трябвало да се дава естрада на представителката на Републиканската партия в най-гледаното време.

Грийн, която популяризира крайни тайни теории, е казвала, че някогашният президент Барак Обама скрито изповядва исляма и че някогашната председателка на Камарата на представителите Нанси Пелоси е " отговорна в държавна измяна " - закононарушение, " наказуемо със гибел ".

По време на изявлението бяха излъчени фрагменти, на които републиканката, представляваща щата Джорджия в Камарата на представителите, подвига тежести и беседва с гласоподаватели.  

На моменти възникваше напрежение сред Грийн и журналистката Лесли Стал. След като Грийн съобщи, че Демократическата партия се застъпва за " ухажването на деца " и че несъмнено би ги нарекла партия на педофили, Стал реагира: " Те не са педофили. Защо трябваше да казвате това? ".

В различен миг републиканката сподели: „ Не мисля, че във Вашингтон имаме проблеми с приходите. Имаме проблем с харчовете ". Стал отговори: " Това е нелепост ".  

Въпреки това в събота Грийн похвали 81-годишната журналистка. „ Беше чест да прекарам няколко дни с именитата икона Лесли Стал ", написа републиканката в " Туитър ", като позволи неточност в правописа на дребното ѝ име.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР