Американската актриса Вайола Дейвис призна, че съжалява, че е станала

...
Американската актриса Вайола Дейвис призна, че съжалява, че е станала
Коментари Харесай

Вайола Дейвис съжалява за ролята си в Южнячки

Американската актриса Вайола Дейвис призна, че съжалява, че е станала част от кино лентата „ Южнячки “. Въпреки че лентата носи на звездата номинация за „ Оскар “ и получава най-вече положителни мнения от рецензията, тя е безапелационна, че е останала недоволна от посланието на продукцията.

„ Не ме разбирайте неправилно – хората, с които работих, бяха страхотни, а другарствата, които сътворих към „ Южнячки “ ще ме радват цялостен живот. Въпреки това не считам, че филмът пресъздаде съответно гласа на слугините. Предвид концепцията му, като фен, бих желала да знам по какъв начин се усещат тези хора...

Нещо, което ние по този начин и не постигнахме “, изясни Дейвис в изявление пред The New York Times. Актрисата загатва, че в никакъв случай не е изпитвала незадоволство от отказани от нея функции. „ Преживявам ги за ден-два. Много по-трудно се оправям с функциите, които съм приела, само че се оказват неточност “, споделя още тя.

Припомняме, че „ Южнячки “ се появи на бял свят през 2011 година, като тогава Дейвис получи номинация за „ Оскар “ за основна женска роля. В последна сметка любимката на Мерил Стрийп подвигна заветната статуетка – пет години по-късно, за присъединяване й в „ Огради “, режисиран от Дензъл Уошингтън.

източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР