Американската актриса Оливия Нютън-Джон съобщи, че отново има рак, предаде

...
Американската актриса Оливия Нютън-Джон съобщи, че отново има рак, предаде
Коментари Харесай

Оливия Нютън-Джон се бори за трети път с рака

Американската актриса Оливия Нютън-Джон заяви, че още веднъж има рак, съобщи Асошиейтед прес.
 
Миналата година лекари ѝ разкрили израстък в долната част на гърба. Тя показа в австралийското новинарско предаване " Неделя вечер ", че се оправя доста добре и че взима канабисово масло против болките, създадено от марихуана, която нейният брачен партньор отглеждал в Калифорния .

 
Въпреки здравословните си проблеми, актрисата сподели, че не се оставя на черногледството , тъй като осъзнава, че е " доста фаворизиран човек ".
 
" Живея на това красиво място. Имам прелестен брачен партньор. Притежавам всички животни, които боготворя. Имам невероятна кариера. Наистина няма от какво да се окайвам ", показа сподели Оливия Нютън-Джон .
 Оливия Нютън-Джон със брачна половинка си Джон Ийстърлинг Оливия Нютън-Джон със брачна половинка си Джон ИйстърлингGulliver/Getty Images-->
Актрисата, която ще навърши 70 години на 26 септември, минава и през лъчетерапия. Тя разкри, че е изключила захарта от диетата си .
 
" Вярвам, че ще победя заболяването още веднъж ", безапелационна е Оливия Нютън-Джон .
 Оливия Нютън-Джон Оливия Нютън-ДжонGulliver/Getty Images
Актрисата бе диагностицирана с рак на гърдата през 1992 година Тя се подложи тогава на частична мастектомия и реорганизация.
 
Оливия Нютън-Джон бе диагностицирана още веднъж с рак на гърдата през 2013 година, когато заболяването се завърнала е завърнала с разсейка в рамото.
 
Родената във Англия и израснала в Австралия певица и актриса стартира своята кариера с поп шлагери, като " If Not for You " и " I Honestly Love You ". Световна известност ѝ донася присъединяване в мюзикъла " Брилянтин ", в който играе ролята на Санди през 1978 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР