Американската администрация смята конфликта в Либия на първо място за

...
Американската администрация смята конфликта в Либия на първо място за
Коментари Харесай

Дава ли Тръмп сфера на влияние на Русия в Либия?

Американската администрация счита спора в Либия преди всичко за проблем на Европа. Участието си в него тя преглежда като " деен неутралитет ", оповестява вестник The Washington Post, който се базира на източник от Държавния департамент, съобщи БГНЕС.
Според изданието, Съединени американски щати не престават енергичните си старания, главно подмолно, за урегулиране на спора в границите на политиката си, която дефинират като " деен неутралитет ". Според източника на вестника, обстановката в африканската страна е " извънредно комплицирана ".
Съединени американски щати всъщност са отвън играта. Либийците не са в положение да вземат лични решения и са изцяло подвластни от задграничните субекти, твърди западен посланик.
Според вестника, администрацията на Тръмп надали ще се засилва в Либия, имайки поради желанието на президента да понижи американското присъединяване в непознати спорове. Изданието допуска, че този метод на Съединените щати " ще дават на Русия платформа за разширение на въздействието в Средиземно море ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР