Американска група The Killers се извиниха, че изведоха руски фен

...
Американска група The Killers се извиниха, че изведоха руски фен
Коментари Харесай

Скандал: The Killers ядосаха феновете си като поканиха руски барабанист на сцената в Грузия

Американска група " The Killers " се извиниха, че изведоха съветски почитател на сцената по време на шоу в Грузия. Този ход, провокира взрив измежду публиката и провокира национално отвращение, оповестява „ The Telegraph “.

Случката се разигра по време на концерт на алтърнатив-рок групата в черноморския курортен град Батуми във вторник вечерта. Те приканиха член на публиката да се причисли към тях на сцената като посетител барабанист.

Докато разглеждал тълпата, търсейки посетител барабанист, Брандън Флауърс, фронтменът на групата, показал млад мъж с великански афиш, който чете: „ Ако ориста е блага, ще бъда ваш барабанист. “

Флауърс пита мъжът дали е локален, а той дава отговор че е от Русия. Фронтменът попита тълпата: „ Ние не знаем какво е отношението на вашата страна към Русия, само че този човек е руснак. Какво мислите за това? Аз нямам проблем с този факт. ”

В този миг публиката стартира да освирква. Няколко грузински медии оповестиха за хора, напуснали концерта, в символ на отвращение. А видео, записано от почитател от задната част на арената, демонстрира, че публиката освирква и демонстрира нецензурни знаци за нескончаем интервал.

Инцидентът е индикативен за възходящото отрицание на Грузия към Русия, което е мощно изострено поради войната в Украйна и идването на съветски емигранти, избягали от родината си.

Днес The Killers се извиниха за конфузната обстановка: „ Добри хора на Грузия, нямахме желание да наскърбяваме никого! “, написа групата във Фейсбук, добавяйки, че имат дългогодишна традиция да канят членове на публиката на сцената да свирят на барабани.

Но постъпката на номинираната за Грами група провокира гняв в цялата страна. Радио Тбилиси се закани, че ще извади песните на The Killers ’ от ефира в символ на митинг.

Въпреки необятното публично пренебрежение към Москва, актуалното държавно управление на Грузия отхвърли да наложи наказания на Русия поради войната в Украйна.

Грузия е хазаин на десетки хиляди руснаци, избягали от готовност след началото на нашествието. Същевременно доста грузинци остават подозрителни към руснаците, оприличавайки ги на троянски кон, пратен от Москва в страната им, още повече, че Русия е окупирала към 20 на 100 от територията на Грузия от края на войната през 2008 година.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР