Американка, която по време на предизборната кампания през 2020 г.

...
Американка, която по време на предизборната кампания през 2020 г.
Коментари Харесай

Американка, обвинила Байдън в сексуално насилие, иска при Путин

Американка, която по време на предизборната акция през 2020 година упрекна президента на Съединени американски щати Джо Байдън в полово посягане, осъществено през 90-те години на предишния век, изиска съветско поданство от президента Владимир Путин през вчерашния ден по време на изявление, обещано в Москва, съобщи Франс прес.

59-годишната Тара Рийд се появи в изявление за медията „ Спутник “ дружно с съветската депутатка Мария Бутина, лежала в пандиза в Съединени американски щати за опит да проникне в американски политически кръгове.

Рийд сподели, че е пристигнала в Москва като елементарна туристка, само че се е почувствала „ в сигурност за първи път от доста дълго време “.

Американката описа, че е решила да остане в Русия вечно, откакто политик републиканец ѝ споделил, че в Съединени американски щати е в заплаха.

„ Желая да желая съветско поданство “ от президента Владимир Путин, разгласи Рийд, като даде обещание да бъде „ добра гражданка “.

В началото на 2020 година тя съобщи, че Байдън я е изнасилил през 1993 година в кулоар в постройката на Конгреса на Съединени американски щати, когато той е бил сенатор, а тя работела за него.

Обвинението, изрично отхвърлено от Байдън, се отразни отрицателно на предизборната му акция, на фона на битката за президентския пост с тогавашния президент Доналд Тръмп. Самият Тръмп бе упрекнат от няколко дами в полово посягане, тормоз и обезчестяване.

В изказванията на Тара Рийд обаче се появиха несъответствия. Няма и диря от жалбата, която тя твърди, че е подала в Конгреса.

Американката, която се показва за експерт по геополитика, увери през вчерашния ден, че е получавала смъртни закани, откакто е отправила обвиняванията си обществено през 2020 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР