AMC се очертава като първата голяма кино-верига, която приема плащане

...
AMC се очертава като първата голяма кино-верига, която приема плащане
Коментари Харесай

Най-голямата кино-верига започва да приема биткойни


AMC се обрисува като първата огромна кино-верига, която приема заплащане в биткойн
(снимка: CC0 Public Domain)

Развлекателната компания AMC Entertainment ще стартира да приема биткойни  като метод на заплащане в нейните кина до края на годината, заяви и зпълнителният шеф Адам Арон при оповестяване на приходите за второто тримесечие.

Най-голямата в света кино-верига търси нови способи за стимулиране на продажбите, до момента в който се пробва да се оправи с следствията от пандемията Covid-19, разяснява новината.

Клиентите на AMC ще могат да купуват билети за филми с във всички киносалони в Съединени американски щати до края на 2021 година Компанията се обрисува като първата огромна кино-верига, която приема криптовалутата.
още по тематиката
AMC загуби 344 милиона $ сред март и юни, което е по-малко от предстоящите от Уолстрийт 440 милиона $ загуби през второто тримесечие. Компанията, както и всички други, беше мощно наранена през последните 18 месеца, защото пандемията задържа блокбастърите и феновете на киното отвън салоните.

Адам Арон съобщи в понеделник, че AMC „ към момента не е излязла от гората ”, когато става въпрос за въздействието на пандемията, само че че „ може да си показа благополучен холивудски завършек на тази история ”. Към края на юни работеха всички 593 киносалона на AMC в Съединени американски щати.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР