Амбициозната миска Зорница Линдарева, която фръцка стройно телце пред камерите

...
Амбициозната миска Зорница Линдарева, която фръцка стройно телце пред камерите
Коментари Харесай

ШОК! Зорница Линдарева в кома след препиване

Амбициозната миска Зорница Линдарева, която фръцка стройно телце пред камерите на „ Биг Брадър “, крие извънредно тежко детство. Наследничката на сладкарска империя Зори била тлъста младежа без другари, която непрекъснато се болела в депресията. В последната си година в гимназията Линдарева едвам не изгубила живота си, откакто се натровила с промишлено количество алкохол, научи HotArena.

Инцидентът е от ранната пролет на 2000-ата година, когато добре закръглената Зори чествала рожден ден със съученици в парка до НДК. Често отритната от другите младежи, Линдарева решила да се направи на героиня пред тях и погълнава бутилка и половина джин на скамейка в градинката. Половин час по-късно момичето колабирало и приятелките й повикали спешна помощ.

Зорница изкарала нощта в токсикологията на „ Пирогов “, откакто изпаднала в кома, а по-късно и в делириум с халюцинации. Три цялостни промивки на вътрешностите й създали опитните доктори, преди да подсигуряват на шокираните й родители, че дъщеря им сигурно ще прескочи трапа. Майката и бащата на бъдещата миска даже възнамерявали да я спрат от учебно заведение след драмата и Зори да приключи като частна ученичка, само че въпреки всичко решили, че сходен надзор е прекален и става дума единствено за еднократен случай.

Самата Линдарева не крие за проблемите с тежестта и душeвността, които е имала на млади години. Заради тежка форма на булимия от 15-годишна Зори обикаляла лечебни школи и психиатри за лекуването си. Преминавала е през тежки положения, в това число и хоспитализации. Затова е избрала да учи и логика на психиката, с цел да може в допълнение и сама да може да си оказва помощ, написа " Таблоид ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР