Когато става въпрос за присъствие на сватба, повечето гости правят

...
Когато става въпрос за присъствие на сватба, повечето гости правят
Коментари Харесай

`Брат ми е нудист - той иска да присъствам на сватбата му напълно гол`

Когато става въпрос за наличие на женитба, множеството посетители вършат всичко допустимо, с цел да изпълнят желанията на двойката, с цел да се уверят, че специфичният им ден ще се трансформира в планувано. Но една шаферка беше принудена да се откаже, откакто брат й нудист и бъдещата му брачна половинка я помолиха да участва на сватбата им изцяло голи.

Въпреки че тя няма проблем с техния нудистки метод на живот, тя не желае да взе участие в това, изключително пред изцяло непознати. В Reddit тя сподели: „ Моята философия е, че не ме интересува какво вършат другите, стига някой да не наранява или нарушава правата ми или правата на другите. Каквото и единодушието на възрастните да вършат в персоналния си живот, не е нищо от моето безпокойствие.

" Това се отнася и за това, че брат ми и годеницата му са натуристи. Въпреки това одобрявам проблем с това, че са ядосани, че няма да участвам на сватбата им. " Тя продължи да изяснява по какъв начин брат й провежда сватбеното празненство в натуристки курорт - и е помолил гостите му да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР