Амбициите на ЦСКА-София официално да се превърне просто в ЦСКА

...
Амбициите на ЦСКА-София официално да се превърне просто в ЦСКА
Коментари Харесай

Стана ясно защо ЦСКА-София все още не може да премахне тирето от името си

Амбициите на ЦСКА-София публично да се трансформира просто в ЦСКА не престават към този момент четвърта година, макар че видимо Гриша Ганчев има всичко належащо, с цел да се отърси от бремето на тирето. Оказва се обаче, че има един дребен проблем, равняващ се на 200 000 лева, по информация на Sportal.

Твърди се, че името на банкрутиралото сдружение към момента попада в Търговския указател, тъй като сред 10 и 30 души към момента чакат да получат своя дял за логото и имидж правата. Причината това да не се случва е, че въпросните към момента не са дали банкови сметки, по които да си получат дължимото.

Дружеството „ Ред Енимълс “ откупи скъпите документи през 2018 година против 8 млн., а по-късно избра да продаде активите си на Ганчев, а не на Цветомир Найденов. Това сложи основите на разединението в „ аления “ клуб, с цел да виждаме през днешния ден ЦСКА-София и ЦСКА 1948 да играят по едно и също време в елитната дивизия на България. Частично борбата за логото бе извоювана от някогашния притежател на Литекс, а това накара Найденов да поръча направата на ново лого, с цел да си спести спомагателните правосъдни разноски.

Окончателното разрешаване на разногласието няма краен период, тъй като Търговският указател има строга процедура по заличаването на обещано сдружение. Всички, които имат да получават пари след банкрута, би трябвало да си получат своето, а едвам по-късно ще се свика Общо заседание, на което се изисква болшинство от 51%, с цел да се отстрани обещано име от регистъра. Амбициите на Гриша Ганчев бяха още през идния сезон да отстрани тирето, което служи към този момент толкоз дълго време за основа на критиците. Задачата обаче наподобява доста по-трудна от предстоящото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР