Amazfit представи новия смарт часовник T-Rex Ultra – най-усъвършенстваният и

...
Amazfit представи новия смарт часовник T-Rex Ultra – най-усъвършенстваният и
Коментари Харесай

Смарт часовникът Amazfit T-Rex Ultra е водоустойчив и може да работи 20 дни с едно зареждане

Amazfit показа новия смарт часовник T-Rex Ultra – най-усъвършенстваният и безценен модел в серията T-Rex. Той е извънредно устойчив, водоустойчив, има OLED екран и може да работи в продължение на три седмици без презареждане.

Корпусът на Amazfit T-Rex Ultra е направен от устойчив полимер, а рамката към екрана е направена от неръждаема стомана. Часовникът е изцяло водоустойчив и може да издържи до 10 атмосфери, което значи, че може да бъде потапян на дълбочина 100 метра. На лицевата страна е подложен 1,39-инчов AMOLED екран с разграничителна дарба 454×454 пиксела (326 ppi). Производителят е планувал 120 разнообразни циферблата за персонализиране на интерфейса.

Часовникът е оборудван с фирмения биометричен датчик BioTracker PPG, който може да мери равнищата на О2 в кръвта, сърдечния темп и други индикатори за физическата интензивност на потребителя. Той поддържа голям брой спортни режими и шест сателитни системи, което разрешава на устройството да фиксира маршрутите на потребителя.

Моделът работи под ръководството на операционната система Zepp OS 2.0 с опция за евакуиране на приложения от трети страни. Часовникът има Bluetooth 5.0 и Wi-Fi (2,4 GHz) модули за безжична връзка. Поддържат се смарт телефони с Android 7+ и iOS 12+. Заявеното време на самостоятелна работа е до 20 дни в естествен режим, а при непрекъснато деен GPS часовникът устоя 28 часа.

Amazfit T-Rex Ultra към този момент се продава при цена 399 $.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР