Аматьорска и кокошкарска работа се оказа т.нар. отвличане на дядото

...
Аматьорска и кокошкарска работа се оказа т.нар. отвличане на дядото
Коментари Харесай

Кокошкари отвлекли дядото на съпругата на Джокович

 Григор и Джокович се състезават кой ще се изпоти повече (видео)
Аматьорска и кокошкарска работа се оказа така наречен похищение на дядото на брачната половинка на някогашния международен номер 1 в тениса Новак Джокович, за който тенис уеб страниците писаха на 26 юли.

83-годишният Милослав Радисавлевич е бил измъкнат от вкъщи си посреднощ и завързан за дирек в царевичак покрай град Лиг, където живее. Нападателите му взели телефона и парите от портфейла - към 26 000 динара или 220 евро, което било пенсията на възрастният човек.

Според информациите от медиите в Сърбия към този момент са осъществени арести на причинителите. Основният обвинен е 36-годишният Бранислав М. от Сремска Митровица, до момента в който другият по-скоро му е помагал.

Съобщава се и за желан откуп от 2 милиона евро, като връзката е била водена със сина на Милослав Зоран посредством къси известия. В арестувания Бранислав са открити откраднатите движимости от вкъщи на дядото на Йелена Джокович.

" Случаят е явен. Става въпрос за действие от най-ниско равнище на организация ", разяснява министърът на вътрешните работи на западната ни съседка Небойша Стефанович.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР