Алтернативното място за събития е домакин на забавното събитие, което

...
Алтернативното място за събития е домакин на забавното събитие, което
Коментари Харесай

„Зима иде“ е първият градски фест, посветен на подготовката за зимата

Алтернативното място за събития е хазаин на занимателното събитие, което ще се организира на 24 и 25 ноември.

е занимателен и скромен фестивал, отдаден на подготовката за зимата – физическа и душевна.

Ноември месец има навика да е извънредно гнетящ: лятото от дълго време си би шута, а Коледните празници и дълго чаканият сняг са към момента мираж.

Организаторите от желаят да трансфорат остарялата пощенска станция на територията на хранилища Деспред в София в уютно и красиво място, където ще има деликатно подбрана селекция от сътрудници, разграничени в две категории: Зима иде вкъщи и Зима иде в планината. Ще участват разнообразни марки, които ще показват тематични артикули и услуги за сезона. Ще има и секънд хенд базар с фешън находки, аксесоари за дома, дарове и други хубости. Част от продуктите, които ще могат да се прегледат и закупят, са:
Популярният български бранд Stinky Socks с най-новите модели чорапи за спорт и града; Ръчно направени свещи от Kotana Handmade; Зимна екипировка и аксесоари от Randum goodies; Лопати и съоръжение Fiskars
Улицата пред остарялата поща ще бъде превърната в зона за храна и питиета, където ще гостуват звезди от българската стрийт фууд просвета: Chilli Hills, Podlez, Gin-gin wagoon и други.

Предвиден е и специфичен винен бар с артикули на Libera Estate, кафе и чай специалитети от Dallmayr Kaffee и бар с крафт бири.

Събитието няма вход, само че е отдадено на добра идея: набиране на средства за идния отоплителен сезон в приюта на Animal Rescue Sofia, където доста кучета чакат с вяра да бъдат осиновени. Известният окосмен инфлуенсър Котаракът Румен също ще поддържа идеята с неговия неприятен мърч от календари, магнити, картички и чаши, като 20% от продажбите ще отидат в интерес на приюта.

Вечерите са отдадени на доста комизъм, ирония и веселба: посетители са Гери Турийска и Георги Блажев от Пощенска кутия за приказки, които ще ни разсмеят с тяхните истории. Теодор Койчинов е подготвил специфична коледна стратегия с песни, а певицата Албена Танева ще ни попее онлайн с съпровод от китара.

Подробности за програмата и всичко за събитието може да видите на .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР