Свободният пазар е най-добрият инструмент за постигане на високо качество

...
</TD
>Свободният пазар е най-добрият инструмент за постигане на високо качество
Коментари Харесай

Борислав Инчев, Синя България: Зелената сделка е утопия и трябва да бъде преразгледана във възможно най-кратки срокове

" Свободният пазар е най-хубавият инструмент за реализиране на високо качество и ниска цена. Затова " Синя България "  ще работи за ограничение на държавното присъединяване в енергетиката посредством приватизация, концесии и листване на борсата на огромните държавни сдружения. Като същинска дясна коалиция ние ще настояваме да се приключи практиката промишлеността да субсидира семействата посредством цената на електрическата енергия ".

Това споделя лидерът на пловдивската листа на " Синя България "  . И прибавя:

Това ще подтиква частните вложения в енергийна успеваемост, газификация и възобновяеми енергийни източници за лично прилагане. През конкретни механизми държавата ще подпомага само енергийно бедните семейства, раздаването на помощи на всички е неуместно левичарство. Зелената договорка е химера и  " Синя България "  ще работи за нейното преразглеждане във допустимо най-кратки периоди.

Приемаме пазарните правила на енергийната политика на Европейски Съюз, само че се противопоставяме на превръщането на възобновимите енергийни източници от средство за понижаване на нездравословните емисии в политическа цел. За да резервира конкурентоспособността на българската промишленост,  " Синя България "  е на позиция, че търговията с въглеродните заеми би трябвало да протича при равни условия. 

Българските залежи на лигнитни въглища и комплексът  " Марица-изток "  са в основата на енергийната сигурност и самостоятелност на България. В изискванията на свободен и непринуден пазар на въглеродни квоти (на много по-ниски цени) те още веднъж ще бъдат конкурентни и ще продължат да обезпечават сигурна, евтина и надеждна сила на страната и високо качество на живот в района. 

" Синя България "  ще сътвори условия за оптимално оползотворяване на личните източници на сила, тъй като единствено те могат да подсигуряват енергийната ни самостоятелност. Освен въглищата това включва личен рандеман и потребление на енергийни запаси, като природен газ, биомаса, боклуци, геотермална сила, създаване на нови помпено-акумулиращи водноелектрически централи и други системи за предпазване на сила. 

" Синя България "  е срещу крайните бюрократични намеси в пазара и планирани забрани като:  на продажбите на коли с мотори с вътрешно горене, за хвърчене на къси дистанции, за потребление на газ за отопление, налагането на спомагателни данъчни тежести върху всяка приложимост на горива и така нататък Това са образци за неприемливо ограничение на свободния избор, които са несъвместими с разбирането ни за пазарна стопанска система. Ако и вие споделяте тези визии, гласувайте на 9 юни с №3 за  " Синя България ".

Купуването и продаването на гласове са закононарушения!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР