Алтернативата на Twitter ще получи жизненоважните функции, обеща ЗукиСоциалната мрежа

...
Алтернативата на Twitter ще получи жизненоважните функции, обеща ЗукиСоциалната мрежа
Коментари Харесай

Новата социална мрежа Threads скоро с уеб версия и търсачка

Алтернативата на Twitter ще получи жизненоважните функционалности, даде обещание Зуки

Социалната мрежа Threads ще се опита да заеме нишата на Twitter с уеб версия и търсачка
(снимка: Threads.net)

Новата платформата за микроблогове Threads, замислена от Meta като опция на Twitter, скоро ще се снабди с уеб версия и търсачка. Нововъведенията ще станат факт през идващите седмици, даде обещание Марк Зукърбърг, шефът на Meta.

Социалната мрежа би трябвало да работи на threads.net, само че до момента основната страница на този адрес демонстрира единствено лого, стилизирано като звезден куп. Към момента липсва и търсеща машина, само че скоро това ще се промени – Зукърбърг съобщи, че тези жизненоважни функционалности ще се появят през идващите седмици.
още по темата
„ Threads имаше добра седмица. Общността излезе на траектория, която чаках, с цел да сътвори блестящо дълготрайно приложение. Има доста да се направи и съм удовлетворен от темпото на тима. Търсенето и уеб версията ще бъдат налични през идващите седмици “, написа в мрежата основният изпълнителен шеф на Meta.

Threads, като най-опростената опция на Twitter, в началото набра известност със светкавична скорост, само че по-късно загуби половината от своите консуматори – също с голяма скорост, отбелязва The Verge. Време беше за прибавяне на нови функционалности и предходната седмица платформата получи хронологична лента.

Сред останалите сериозни функционалности уеб версията явно се подрежда преди всичко в листата, защото доста консуматори отхвърлят да употребяват платформа, която не е налична през браузър от компютър. И в случай че администрацията на Threads в действителност разчита на възходяща известност, няма да мине и без търсене – то заема значимо място в Twitter.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР