Alpine категорично отрече съобщенията, че са обявени за продажба след

...
Alpine категорично отрече съобщенията, че са обявени за продажба след
Коментари Харесай

Отборът на Райън Рейнолдс във Формула 1 публикува изявление относно слуховете за продажба след трудното начало на сезона

Alpine изрично отхвърли известията, че са оповестени за продажба след шокиращо начало на сезона.

Облеклото на Формула 1 сега е неправилен след четири кръга макар поддръжката на производителя. Райън Рейнолдс, който стана прочут с присъединяване си в Wrexham, влага в Alpine посредством Maximum Effort Investments на Reynolds, която е част от 24-процентов дял, притежаван от Otro Capital.

Otro Capital може да се похвали с голям брой огромни спортни имена като вложители, в това число Трент Александър-Арнолд и Рори Макилрой. Паричната инжекция обаче не оказа помощ на Alpine, които прекараха първите четири кръга в задната част на решетката, само че те отхвърлиха известията в медиите, които допускат, че търсят покупател.

Говорител на тима сподели пред Planet F1: „ Слуховете и историите, че тимът се продава, са погрешни. Отборът изрично не се продава. ”

Alpine се стремяха да надградят върху сезон 2022, в който приключиха четвърти в шампионата на конструкторите, по кое време...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР