„Ало, Ваньо“ просто става „Ало, Пацо“. Така Слави Трифонов коментира

...
„Ало, Ваньо“ просто става „Ало, Пацо“. Така Слави Трифонов коментира
Коментари Харесай

Слави за корупцията: Ало, Ваньо просто става Ало, Пацо

„ Ало, Ваньо “ просто става „ Ало, Пацо “ . Така Слави Трифонов разяснява в своя Фейсбук профил избора на Пламен Георгиев за ръководител на новия Антикорупционен орган.
" Днес тройната коалиция си избра Пламен Георгиев за началник на новия мега ултра хипер великански антикорупционен орган, сплотяващ старите супер работещи мега органи – КОНПИ, КПУКИ, БОРКОР и антикорупционните звена в Сметната палата и ДАНС. Пламен Георгиев не е прочут като Делян Пеевски и нов ДАНСwithme няма да има. Но Пламен Георгиев е прочут. Известен е с това, че е назначен за зам.-министър на правораздаването в първото държавно управление на Бойко Борисов. После изживява замайващ ден – в границите на 24 часа е освободен от зам.-министерския пост, възобновен е като прокурор в Специализираната прокуратура, освободен е като подобен и е назначен от Бойко Борисов за началник на КОНПИ ", написа Слави.
По думите му като прокурор Пламен Георгиев изисква да бъде подслушван шефът на „ Митниците “ Ваньо Танов. А по-късно същият прокурор Пламен Георгиев се разпорежда записите от специфичните разследващи средства да бъдат унищожени. Именно прокурор Пламен Георгиев отхвърля да образува следствие за търговия с въздействие по абсурда „ Мишо Бирата “.
" И в този момент, разумно е да попитаме: „ Можем ли да чакаме от Пламен Георгиев да се бори с корупцията по високите етажи, където в действителност си го избраха? “ Според мен отговорът на новговор по Оруел е: " Ще забележим БОР-КОР! ", отбелязва водещият.
Ще ви кажа, че промени въпреки всичко ще има - „ Ало, Ваньо “ просто става „ Ало, Пацо “. А толкоз щеше да е хубаво, тъкмо през днешния ден, на 8 март, за началник на новия антикорупционен орган да беше определена жена. Жена с топки като Моника Маковей или Лаура Кьовеши. Но може би това време не е чак толкоз надалеч ", приключва коментара си Трифонов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР