Алла Пугачова и нейното семейство взеха решение да направят парти

...
Алла Пугачова и нейното семейство взеха решение да направят парти
Коментари Харесай

Ето къде се появи Алла Пугачова

Алла Пугачова и нейното семейство взеха решение да създадат празненство в Кипър. Пугачова и фамилията й се реалокираха неотдавна там. Достъпни за обществеността станаха фотоси от събитието с помощта на кръщелницата на Пугачова.

На фотографията е показано, че Алла Пугачова е дружно с децата си Лиза и Хари, както и със брачна половинка си Максим Галкин. Галкин е разгласен от Кремъл за задграничен сътрудник. В Кипър живее и по-големият брат на шоумена, Димитрий дружно със фамилията си. Цялата огромна фамилия са събра неотдавна за специфичен мотив.

Причината за събирането на фамилията на Пугачова е тържество за рождения ден на кръщелницата й Алина Галкина. Алина разгласява фотография от тържеството, на която театралничи до по-малкия си брат Лиза и родителите си. Надписът към фотоса гласи: „ Днес си почивам “.

Най-вероятно Пугачова и Галкин ще останат в Кипър за дълго. Онзи ден децата на Алла Борисовна се снабдиха с нов другар – очарователно кученце на име Роки, което е донесено от Русия и е подарък на децата за рождения им ден. Роки живее в този момент в първокласни жилища в Лимасол, ситуирани на брега на Средиземно море.

Заради експлоадирането на военния спор в Израел, двойката Пугачова-Галкин изненадващо напусна Обетованата зема, макар, че комикът съобщи по-рано, че ще стори всичко допустимо да поддържа Израел. Причината за решението им да изоставен Израел са няколкото паднали ракети в региона на вилата им, написа blitz.bg.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР