Алла Пугачова е напуснала Русия с еднопосочен билет, съобщиха медиите

...
Алла Пугачова е напуснала Русия с еднопосочен билет, съобщиха медиите
Коментари Харесай

Алла Пугачова е напуснала Русия с еднопосочен билет

Алла Пугачова е напуснала Русия с еднопосочен билет, оповестиха медиите в страната. Руската естрадна звезда е отпътувала от летище Внуково в Москва дружно с двете си деца.

Адвокатът на звездата Александър Бенхин разгласи, че Пугачова е заминала за Израел. Според бранителя съветската певица ще получи израелско поданство. " Съпругът й Галкин има еврейски корени и това лято получи поданство там. Като негова публична брачна половинка, Алла най-вероятно също ще стане израелски жител ", изясни Бенхин. 

Адвокатът посочи, че Пугачова има цялостна независимост на придвижване, която й дава „ независимост да се движи, където си изиска “.

В същото време консуматори на Туитър споделиха фрагменти на светлинното табло на московската улица " Нови Арбат ". Там тече реклама на концертното турне на Алла Пугачова из градовете на Донбас. Според хората информацията е подправена.

Според някои съветски медии, певицата е избягала поради боязън от използването на нуклеарно оръжие. През последните седмици Алла Пугачова все по-ясно стартира да подлага на критика Путин и войната в Украйна.

На 19 септември тя се обърна към Министерството на правораздаването с молба да бъде призната за задграничен сътрудник, защото е „ солидарна с мъжа си ”. Това се случи единствено два дни, откакто брачният партньор ѝ – известният съветски актьор и ефирен водещ Максим Галкин, беше разгласен за задграничен сътрудник. Преди време той остро разкритикува изпращането на съветски войски в Украйна.

„ Моля да бъда включена в редиците на задграничните сътрудници на моята обичана страна, защото съм солидарна с мъжа си – почтен, редовен и откровен човек, същински и безкористен родолюбец на Русия ”, написа Пугачова в Инстаграм. " Началото на края на режима на Путин ", " Алла за президент ", " Милиони алени рози против силата на злото ", бяха единствено част от реакциите на позицията й.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР