Алисия Силвърстоун прави истинско голямо завръщане. Съвсем скоро дебютира новият

...
Алисия Силвърстоун прави истинско голямо завръщане. Съвсем скоро дебютира новият
Коментари Харесай

Алисия Силвърстоун отново е баровка

Алисия Силвърстоун прави същинско огромно завръщане. Съвсем скоро дебютира новият ѝ филм Reptile в платформата на Netflix, в който взе участие и Джъстин Тимбърлейк. А предходната седмица тя получи една от най-желаните функции в света на модата - в акция на Marc Jacobs.
 Алисия Силвърстоун, PETA и за какво актрисата се съблече гола
Защо Алисия Силвърстоун се съблече гола

Актрисата поддържа вижданията си по всевъзможен метод

След Ким Кардашиян и Бела Хадид, Силвърстоун се снима в поредност от рекламни клипове за дизайнера и неговата подмарка Heaven. И несъмнено, нямаше по какъв начин да се случи по този начин, че Силвърстоун да взе участие в фешън акция и да не отдаде респект на кино лентата си от 1995 година " Баровки ". Екипът на Джейкъбс и фотографката Алис Нийл вършат тъкмо това, включвайки голям брой препратки към паметния филм.

В фрагментите присъщите за марката ботуши Kiki се появяват няколко пъти, както и облекло от две елементи, въодушевен от катарамите на ботушите. Силвърстоун носи комплекта Kiki в ярко розово, само че на уеб страницата на Marc Jacobs той може да се открие и в черно.

След това актрисата театралничи с химикалката и чантата за извършване на покупки на героинята си от кино лентата Шер Хоровиц, припомняйки една от най-запомнящите се подиуми в " Баровки ", изясняват от InStyle.
 Reptile - новият престъпен трилър с присъединяване на Джъстин Тимбърлейк и Бенисио Дел Торо
Когато Джъстин Тимбърлейк реши да е неприятно момче

Трейлър на Reptile

Новият филм на Алисия - престъпният трилър Reptile я събира още веднъж с някогашния ѝ сътрудник Бенисио Дел Торо. Двамата се снимат дружно в " Свръхбагаж " от 1997 година Говорейки за екранната им химия, режисьорът Грант Сингър назовава играта на  " без изпитание " и " противопоставяне на тежестта ", която Дел Торо внася в ролята си.

Друг иден планове на Алисия Силвърстоун е с подобаващото заглавие Y2K, който сега е в постпродукция. Комедията ще споделя за дуо, което се приготвя да " разбие последното огромно тържество преди новото хилядолетие в новогодишната нощ на 1999 година ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР