Алисия направи изненадващо признание в телевизионен ефир. Фолк звездата призна

...
Алисия направи изненадващо признание в телевизионен ефир. Фолк звездата призна
Коментари Харесай

Алисия: На Валери не му е приятно, че съм певица

Алисия направи изненадващо самопризнание в ефирен ефир. Фолк звездата призна пред Мариян Станков – Мон Дьо, че в никакъв случай не е желала да бъде център на внимание.

„ Може би хората ме виждат повече като сериозен облик, а най-близките ми знаят че съм много занимателна, със съществено възприятие за хумор” – сподели брюнетката.

Певицата се върна към времето, когато е стартирала музикалната си кариера и описа:

„ Преди доста години, когато започвах да строя своята кариера взех решение, че желая да върша по-модерен попфолк. Знаех, че може би ще изгубя от това, тъй като тогава това не беше съвременно и настоящо. Направих една-две песни. Не мога да кажа, че имаха кой знае какъв триумф, само че пък с времето построих жанр и то до миг, в който когато започваше ария хората към този момент знаеха, че ще бъде моя”.

Въпреки че непрестанно е пред погледите на публиката и има дълготраен театрален опит, хитовата изпълнителка издава, че не е обръгнала на някои неща.

„ Не знам дали през годините съм се трансформирала доста като темперамент. Винаги съм била срамежлива, в никакъв случай не съм желала да бъда център на внимание” – прибавя тя.

Категорична е, че не е станала известна за един ден.

„ За мен не беше значимо незабавно да стигна до върха и по-късно да сляза и да не се кача повече. За мен беше значимо да се кача малко по малко до едно високо равнище и да се старая да се задържа на него” – споделя певицата.

Алисия: Нуждаех се от по-голямо предизвикателство, даже да има рецензия към мен

Тя акцентира, че известността й, както и тази на Валери Божинов, не са най-приемливото нещо за сина им. За Валери-младши споделя, че желае да тръгне по пътя на татко си.

„ Синът ми не обича изявленията и не му е най-приятното нещо, че родителите му са известни. Все отново изиска да ме поддържа на първото ми предаване в „ Капките “ и сподели: „ Мамо, апелирам те единствено никой да не идва и да не ме питат нищо! “ – описа тя.

Не крие, че единственото, към което й е мъчно да демонстрация темперамент, е точно детето.

„ Той е най-голямата ми уязвимост в живота и тъкмо затова чудесно се научи по какъв начин да ме манипулира. Опитвам се да демонстрирам темперамент към него, само че мъчно “ – споделя именитата майка.

" В една връзка не е мъчно да кажеш " Обичам те! ", а " Вярвам ти! " Хората споделят постоянно " Обичам те! ", без да го мислят. Това в допълнение напудря връзката. Но когато кажеш " Вярвам ти! ", " Доверявам ти се! ", тогава към този момент някой различен да има твоя живот, теб самата и ти да нямаш нищо срещу това да се случи, това към този момент е друго измерение, това към този момент е същинската обич. Това желая да ми се случи ", призна Алисия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР